Dezvăluiri de ultimă oră la emisiunea EVZ Play. Sociologul Mirel Palada de la Sociopol a prezentat date de ultimă oră în cadrul emisiunii. Mai mult, Florian Bichir, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu au comentat pe seama cifrelor surprinzătoare.

Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis?

Mirel Palada a luat în calcul mai multe persoane importante din cele două partide. Florin Cîţu, Ludovic Orban, Laura Codruţa Kovesi şi Emil Boc ar fi variantele pentru cei de Dreapta, în timp ce PSD ar putea miza pe Marcel Ciolacu, Gabriela Firea sau Mircea Geoană.

„Discutăm doar despre turul II al prezidenţialelor. USR şi AUR sunt importante, dar nu intră în turul al doilea, sunt însă foarte importante. Cele două partide ar urma să împartă voturile în turul II celor de la PNL şi PSD.

Ludovic Orban nu are nicio şansă. Mănâncă bătaie de la Mircea Geoană dacă ar fi în turul II. Geoană ar fi la peste 60%.

Dacă Laura Codruţa Kovesi ar fi în turul II cu Geoană, situaţia ar fi invers. Dacă va participa sau nu, deocamdată e devreme. Dacă Orban mănâncă bătaie de la Geoană sau Firea şi Ciţu ar lua bătaie de la amândoi.

Şi Emil Boc l-ar bate pe Mircea Geoană. Ar fi cam aceleaşi procente ca şi Laura Codruţa Kovesi.

Boc 22%

Geoană 17%

Pe Ciolacu nu l-am măsurat. Firea i-a bătaie de la Kovesi, dar îi bate pe Florin Cîţu sau pe Ludovic Orban”, a dezvăluit Mirel Palada.