Dacă, la şedinţa CExN de luni, 19 noiembrie, doamna prim-ministru sau preşedintele PSD mi-ar fi reproşat ceva legat de activitatea la minister şi mi-ar fi cerut demisia, o făceam pentru că sunt un om de onoare şi nu mă agăţ de niciun scaun! Mai mult, înaintea şedinţei, m-am întâlnit cu preşedintele Dragnea, care mi-a spus că nu-mi poate pune la îndoială competenţa ca ministru şi nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate! Ulterior, am fost umilit inutil şi fără niciun argument, ceea ce mă face să nu intru în acest joc politicianist! Îmi voi face propria analiză şi voi decide în consecinţă!”, a precizat Paul Stănescu într-o declaraţie transmisă agerpres.

„Comitetul Executiv Naţional aşteaptă de la cei doi colegi demisiile de onoare”, a declarat Liviu Dragnea în momentul în care a fost întrebat dacă s-a luat în calcul sancționarea lui Paul Stănescu. 

Deși au fost invitați să participe, Stănescu şi Şova nu au fost prezenţi la şedinţa Comitetului Executiv Naţional „Comitetul Executiv Naţional a luat această hotărâre, neavând onoarea să îi avem şi pe ei în sală”, a mai spus Dragnea.