Desemnarea winmasters.com drept cea mai prietenoasă platforma de gambling din România vine după ce, în ultimele 6 luni, noi funcţionalităţi şi îmbunătăţiri au fost dezvoltate, răspunzând astfel solicitărilor venite din partea utilizatorilor, scrie stiridesport.ro.

Îmbunătăţirile tehnice şi funcţionale cum ar fi asigurarea sporirea vitezei de încărcare a site-ului, optimizarea site-ului de mobil pentru experienţe de pariere din ce în ce mai rapide, dezvoltarea aplicaţiilor de mesagerie prin care utilizatorii pot contacta Departamentul de Suport mai rapid şi mai uşor, diversificarea metodelor de plata, dar şi adăugarea a câtorva mii de noi evenimente lunar că opţiuni de pariere, au făcut că peste 200.000 de pariori români să-şi testeze abilităţile mizând pe echipa favorită sau în cazinoul online.

Directorul Winmasters domnul Christos Protopapas a declarat: "Sunt mândru astăzi de performanţele platformei Winmasters în România şi cred că majoritatea jucătorilor români vor paria pe Winmasters şi pe echipa României la Euro 2016".

Nu în ultimul rând, succesul este conferit şi oferta extrem de atractivă de bonusuri a winmasters.com. Astfel, bonusul de bun-venit de 300 RON pentru pariuri este cel mai apreciat de către pariori, în condiţiile în care este extrem de transparent şi foarte simplu de obţinut, în vreme ce bonusul de 900 RON pentru casino este şi el foarte apreciat.