Niciodată nu este prea mult când vine vorba despre mall-uri. Iar bună parte dintre cei care ajung la mall trec și pe la film. Aceasta este zona unde va debuta, în România, compania Cinemax, liderul pieței de profil din Slovacia. 
Lansat în 2006, Cinemax are o rețea de 13 cinematografe multiplex în 12 orașe din Slovacia, totalizând 65 de ecrane și peste 11.000 de locuri.

Cinemax și compania sa afiliată pentru publicitate cinematografică din Slovacia sunt deținute de Continental Film, un business de familie cu capital privat care a fost înființat în 1997. Ambele cinematografe vor avea o suprafață cumulată de 5.300 metri pătrați, o capacitate de peste 2.000 de locuri și 24 de ecrane în total. 

Continental Film este o companie privată și o afacere de familie fondată în 1997. Compania este în prezent unul dintre cei mai mari distribuitori de film din Slovacia. Compania include Cinemax, cea mai mare companie de operare a cinematografiei din Slovacia și compania Continental Media – divizia de vânzări publicitare în cinematografele Cinemax. Indicatorul EBITDA total a ajuns la 5,5 milioane euro în 2017, iar în 2018 se estimează că EBITDA va ajunge la peste 6,5 milioane euro.