Ugur Yesil, General Manager Kanal D din anul 2011, preia poziția de CEO și Executive Board Member Kanal D (Dogan Media International S.A. ), după ce această funcție a fost ocupată de Haluk Kurcer.

Ugur Yesil este primul angajat al Kanal D și cel care a pus bazele echipei în 2006 când Kanal D intra pe piața media din Romania. În perioada 2006-2011 a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 Și până în prezent a indeplinit funcția de General Manager al postului de televiziune.

Împreună cu Haluk Kurcer, Ugur Yesil a dezvoltat de-a lungul timpului o strategie bine articulată,  a avut viziunea și curajul de a face schimbări radicale și inspirate care au consolidat poziția de trendsetter a  Kanal D pe piața media din Romania.

De-a lungul celor 10 ani în care Haluk Kurcer a fost Președintele stației, Kanal D a găsit echilibrul perfect între investiții și rezultate, traversând perioada dificilă a crizei economice și ajungând pe profit în 2015, la doar opt ani de la lansarea acestei televiziuni. Abordarea unei strategii de programe care a oferit publicului diversitate și unicitate a generat atât creșterea cotei de piață, cât și a veniturilor.  An de an, Kanal D și-a consolidat poziția pe piața TV, devenind astăzi una dintre stațiile din top 3 televiziuni generaliste din Romania; Kanal D se află adesea pe primul și al doilea loc în topul audiențelor, prin programele de succes difuzate pe diferite intervale orare.

Foarte atașat de echipă, vizionar și curajos decizional, Haluk Kurcer și-a pus în valoare vasta experiență manageriala în slujba acestei televiziuni. Îi mulțumim pentru implicare, leadership și contribuția sa în ceea ce a devenit Kanal D astăzi. 

Pana la finalul lunii decembrie, Ugur Yesil va prelua atributiile manageriale de la Haluk Kurcer, care va ramane membru al Board-ului, cu atributii diferite.

Kanal D este subsidiara Dogan Sirketler Grubu Holding AS si a emis pentru prima data pe 18 februarie 2007.