Revista Capital va publica, în ediţia tipărită din 23 februarie, un supliment gratuit despre cum arată agricultura românescă şi ce afaceri s-au dezvoltat în acest sector cu ajutorul banilor europeni.

În supliment puteţi afla câte fonduri europene destinate agriculturii a atras România în cei 8 ani de la aderare, dar mai ales cum s-a schimbat agricultura prin prisma fondurilor alocate şi de ce finanţări dispun fermierii în următorii 6 ani.

Unul dintre sectoarele care a cunoscut o dezvoltare accentuată este agricultura ecologică.  În prezent peste 15.000 de fermieri realizează produse ecologice.

În acelaşi timp, veţi descoperi o analiză despre impactul embargoului rusesc asupra importurilor, dar şi asupra exporturilor româneşti. Exporturile de produse agroalimentare au ajuns la un nivel record în 2014, pe seama mărfurilor brute.

Pe lângă subiectele menţionate, mai puteţi citiţi şi despre modele de business de succes cu plante energetice, culturi profitabile sau ferme cu vaci crescute pentru carne.

Suplimentul AGRICULTURA INTELIGENTĂ îl puteţi găsi împreună cu revista CAPITAL la toate chioscurile de ziare,  dar şi împreună cu ziarul Evenimentul Zilei, începând de luni, 23 februarie.