Conform revistei germane Manager Magazin, supermodelul care reușește să strângă în prezent cei mai mulți bani este Gisele Bundchen.  Între iunie 2014 și iunie 2015, aceasta a câștigat nu mai puțin de 33 milioane de dolari în ciuda faptului că s-a retras din activitate în luna martie a acestui an. Banii i se adună în conturi grație unor contracte cu Chanel și Carolina Herrera, precum și propriei idei de a crea pantofi.

Pe locul secund în clasamentul banilor obținuți într-un singur an se află Cara Delevigne care a strâns o „mi că avere” de aproape 10 milioane de dolari grație contractelor de imagine cu mai multe companii. La rândul lor, aceste firme au ales să lucreze cu supermodelul Delevigne pentru că are o bogată colecție de fani pe rețelele de socializare: Facebook – 240.000, Twitter – 3,7 milioane, Instagram – 19 milioane.

Adriana Lima, cel mai longeviv model al Victoria Secret ocupă locul trei cu o sună de 9 milioane de dolari, Pe patru se află Doutzen Kroes cu 7,5 milioane de euro adunați grație contractelor cu Victoria Secret și Calvin Klein, iar pe cinci se găsește Natalia Vodianova, supermodel care între iunie 2014 și iunie 2015 a primit aproape 7 milioane de dolari de la faimosul designer Stella McCartney și de la imperiul Guerlain.