După aproximativ un an, s-a alăturat echipei olimpice de senioare la Centrul Olimpic de la Deva, echipă antrenată de Mariana Bitang, Octavian Bellu şi Lucian Sandu, potrivit datelor publicate pe blogul personal. Anul 1999 a însemnat pentru Andreea Răducan un progres uriaş.

A făcut parte din echipa de gimnastică a României, la Campionatele Mondiale de la TianJin, China. La prima mare competiţie la senioare, ea a cucerit medalia de aur în finala de la sol, aur în finala pe echipe, şi o medalie de argint la bârnă, conform sursei citate.

Toate aceste rezultate şi experienţa acumulată au făcut ca Andreea să fie una dintre gimnastele de bază din echipa României la Jocurile Olimpice de la Sydney. Din 2006, lucrează la Fundaţia Olimpică Română, unde se implică în susţinerea proiectelor caritabile.

Sunt multe lucruri care mai pot fi spuse despre fosta mare gimnastă, însă vom mai aminti doar două: în 2010 şi-a lansat cartea autobiografică “Reversul medaliei”, iar anul acesta a devenit noul președinte al Federației Române de Gimnastică. (Sursa foto: evz.ro)