O americanca din Florida a avut surpriza vietii ei. Femeia, suspicioasa pe sotul ei care incepuse sa se poarte bizar, a a descoperit ca acesta tocmai castigase 10 milioane de dolari la loterie si incerca sa tina ascunsa informatia.

Donna Campbell a inceput sa isi suspecteze sotul dupa ce a inceput sa tina televizorul inchis si a scos telefoanele din priza. Mai mult, la posta a fost primit o brosura cu o vila pe care familia nu prea avea cum sa si-o permita.

 

Campbell a cautat numele sotului ei pe Google si a descoperit ca este castigator la loto, alaturi de alti 17 mecanici de la un aerodrom din Florida, care au cumparat un bilet comun , in valoare de 220 de dolari.

 

Confruntat cu realitatea, sotul „mincinos” a recunoscut ca este castigator, dar nu vrea s aimparta banii cu sotia sa si a sustinut ca blietul a fost cumparat pentru fiica lui din alata casatorie. Mai mult, castigatorul la loto a fugit de acasa si este de negasit.

 

Campbell l-a dat in judecata si cere jumatate din castig. Sotia sustine ca banii familiei au fost deseori folositi de catre capul luminat la jocuri de noroc si in Las Vegas, iar acum, cand a castigat nu vrea sa imparta prada.

 

Arnim Ramdass, sotul „secretos” nu a mai dat nici pe la slujba, iar avocatii nu ii pot inamna citatia.

 

Sursa: msnbc 

Data: 20 Noiembrie 2007