Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și este considerat un criminal extrem de periculos. Cu toate acestea, monstrul nu este izolat absolut deloc. Dacă în timpul anchetei din teren, acesta are parte de condiții foarte bune, acest lucru se întâmplă și în interiorul arestului.

Gheorghe Dincă se plânge prin vocea avocatului său că este foarte obosit, iar atunci când este condus în teren pentru cercetări, i se dă apă caldă, pentru că nu există frigidere.

Totuși, surse din cadrul anchetei anunță că Dincă se bucură de condiții foarte bune în arestul de la IPJ Olt, unde împarte celula cu un singur deţinut.

Gheorghe Dincă are televizor în celulă şi este la curent cu ceea ce se dezbate în presă în legătură cu faptele sale. Surse din anchetă spun că se bucură de condiţii mult mai bune decât în majoritatea penitenciarelor din ţară.

Avocatul lui Gheorghe Dincă mai spune că acesta cooperează cu anchetatorii, dar recunoaşte că este posibil ca în anumite momente să îi fi minţit, anunță Antena 3.