Cei doi dezvoltatori au anunţat că au semnat sau angajate contracte pentru peste 70% din suprafaţa închiriabilă a viitorului mall, care va dispune de 70.000 mp şi peste 200 de magazine. Deschiderea centrului comercial este programată pentru anul 2016. Proiectul beneficiază şi de o parcare subteranpă cu 2.600 de locuri şi reprezintă o investiţie totală de 180 mil. euro.

În luna septembrie a acestui an, francezii de la Carrefour au cumpărat 12.000 mp din ParkLake, spaţiu care va găzdui un hipermarket. Proiectul se construieşte pe un teren de 8,2 hectare, achiziţionat în 2007 de către Caelum Development pentru 53 mil. euro de la omul de afaceri Eduard Ioan Dan Romalo.

Parklake are o dimensiune comparabilă cu cea a Mega Mall, un alt centru comercial aflat în construcţie în locul fostei fabrici Electroaparataj din Pantelimon. Deschiderea Mega Mall este programată pentru luna aprilie a anului viitor.

Cele două centre comerciale vor ocupa poziţia a treia în topul celor mai mari malluri din ţară, după Sun Plaza şi AFI Palace Cotroceni.