Ghid IT de la Nemira
Editura Nemira a publicat, recent, in colectia Business-Club, biblioteca economiei de piata, „Ghidul Info&Tehnologie” de John Browning, destinat celor care nu sunt familiarizati cu termenii tehnologiei computerizate. Dictionarul de termeni tehnici porneste de la A-life, viata artificiala, trecand pe la atat de des mentionatul cuvant hacker si terminand cu lista celor mai utilizate abrevieri, a celor mai importanti furnizori de infotehnologie din lume, si cu ultimele date statistice privind numarul actual al computerelor conectate la Internet si a vanzarilor de computere personale.

Taxe locale pentru sectorul 5
Primarul Calin Catalin Chirita a pus la dispozitia bucurestenilor care locuiesc in sectorul 5 un site unde acestia pot urmari, folosind un anumit cod, in ce situatie se gaseste rolul sau la directia de impozite si taxe, precum si informatii despre primaria pe care o conduce. Initiativa lui Chirita este motivata de dorinta de a se „alinia astfel cerintelor europene si internationale”.

Motoare de cautare romanesti
Nu vreti sa va mai prindeti urechile printre zeci de butoane si instructiuni de navigare ale motoarelor de cautare care nu pricep o iota romaneste? Daca da, va recomandam sa incercati sa cautati ceea ce va intereseaza pornind de la urmatoarele adrese:
www.gaseste.com;
www.index.ro; www.search.ro;
www.sider.zealsoft.ro;
www.alias.go.ro;
www.romanianvoice.com/directory; www.cauta.ro; www.net4you.ro;
www.euroseek.net.