Romania de catre compania iNES Group. Unicitatea serviciului IPTV reiese din posibilitatea abonatului de a interactiona cu echipamentul de emisie. Astfel, fiecare utilizator isi poate crea propria grila de programe. Oferta include peste 300 de canale, printre care se regasesc si posturile TV din Romania. Mai mult, vor fi oferite facilitati necunoscute televiziunii prin cablu clasice, precum furnizarea de filme si jocuri la cerere, inregistrarea si vizionarea ulterioara a emisiunilor TV in termen de 24 de ore, intreruperea programului si reluarea ulterioara din acelasi moment, inregistrarea si stocarea la cerere a emisiunilor pe termen mai mare de 24 de ore sau controlul parental. Taxa de instalare este estimata la 500 de euro, iar abonamentul va fi cuprins intre 60 si 120 de euro.

Orange lanseaza solutii BlackBerry
Orange Romania si Research in Motion (RIM) au anuntat intentia de a lansa solutiile BlackBerry pentru clientii din Romania. Clientii vor avea acces permanent si securizat la e-mail, telefon, mesaje scrise, agenda, browser Internet si aplicatii de date corporate prin intermediul BlackBerry 7290, operand in reteaua GPRS Orange Romania. Tehnologia BlackBerry „push“ permite receptionarea automata de mesaje e-mail si date. Solutia BlackBerry poate fi integrata cu Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino si Novell GroupWise.

NetBridge relanseaza site-ul myjob.ro
Dupa ce a achizitionat portalul de locuri de munca si recrutare online www.myjob.ro in noiembrie 2004, netBridge, relanseaza cunoscutul site de recrutare online, www.myjob.ro. Noua versiune a site-ului a fost lansata in parteneriat cu cele mai mari portaluri din Romania: Kappa.ro, Home.ro, Acasa.ro si Apropo.ro. MyJob a implementat pentru fiecare din aceste portaluri o sectiune proprie de joburi, oferind unui numar de peste 1 milion de utilizatori romani de Internet posibilitatea de a-si crea, rapid si gratuit, un CV online, pentru a avea ocazia de a-si cauta si de a-si gasi un loc de munca mai bun.