“Spitalul nostru a fost nominalizat în urma unor sondaje statistice, date obţinute de la conferinţe şi corporaţii, media de specialitate, expoziţii medicale etc. La selecție s-a ținut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituției cu echipamente moderne, declarații pozitive ale pacienților, acreditări naționale și internaționale şi punerea în aplicare a unor noi metode şi tehnologii de tratament”, a declarat Dan Mircea Enescu, managerul spitalului.

Tot în cadrul aceleiaşi manifestări Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de către Comitetul Socrate pentru premiul internațional “Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure şi eficiente) și a managementului de succes.

Europe Business Assembly va premia pe 21 aprilie, în cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezenaţi ai medicinei, ştiintei şi economiei.

Spitalul Grigore Alexandrescu are în lucru un nou centru de chirurgie cardio-vasculară și o Unitate de Primiri Urgente care vor fi finalizate în luna mai 2015 după ce vor fi echipate complet cu aparatură modernă din fondurile Ministerului Sănătății.

European Business Assembly este o corporație independentă de colaborare economică, socială și umanitară și a fost fondată în Oxford, Marea Britanie în anul 2000.