Ce mesaj a transmis George Burcea

Acum o lună, autorităție l-au prins pe fostul partener al Andreei Bălan sub influența substanțelor interzise. Acestuia i s-a întocmit dosar penal însă nimeni nu a mai auzit despre acest subiect.

Contactat de către cancan.ro în legătură cu acest subiect, actorul George Burcea a declarat că și-a rezolvat dosarul penal. Mai mult decât atât, fostul partener al Andreei Bălan a făcut și o glumă pe tema acestui subiect.

”Am pile. Mi-am rezolvat dosarul. Mâine seară, pe la 22, fac un «deal» mare de cox”, a afirmat actorul, potrivit sursei anterior menționată.

Acesta a fost controlat de polițiști pe 21 februarie

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat, într-un comunicat de presă, că pe 21 februarie, în jurul orelor 10.00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice”, informa la acea dată IPJ Ilfov.