Ce mesaj i-a transmis Andreea Bălan

Artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea și cu George Burcea de la cununia civilă. Aceasta a alăturat imaginii o descriere care pare să transmită un mesaj subtil fostului partener.

”Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci cand ești iubit de catre părinții tai. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai tarziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.
De la părintele de același sex cu tine, ar trebui sa inveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener.”, a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram.

”Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămand, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești.”, a mai continuat mesajul artistei publicat pe pagina sa de socializare.

La puțin timp după ce artista a postat această imagine, George Burcea a postat și el o poză de la la ședința foto pentru nuntă.

George Burcea a avut o copilărie mai puțin fericită

Fostul partener al Andreei Bălan a trecut prin momente dificile atunci când tatăl acestuia a decis să îl părăsească de la o vârstă fragedă.

Mai mult decât atât, nici relația cu mama sa nu a fost una foarte bună, actorul fiind nevoit să se descurce pe cont propriu.

View this post on Instagram

Fericirea si iubirea se invata in copilarie atunci cand esti iubit de catre parintii tai. Daca nu ai parte de iubire cand esti mic, mai tarziu in viata nu vei sti sa fii fericit, nu vei sti sa iubesti si sa accepti iubirea celor din jur. De la parintele de acelasi sex cu tine, ar trebui sa inveti iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea fata de un partener. Un copil lipsit de mangaieri, aprecieri, blandete si iubire, va deveni un adult flamand, ratacit prin viata, care va cauta mereu ceea ce nu a avut cand era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situatii, va lua decizii nepotrivite vietii sale, va sabota si va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletesti.

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on