Andreea Bălan şi George Burcea se află în plin proces de divorţ. După ce timp de cinci ani cei doi au părut un cuplu perfect, acum singurul lucru care-i mai leagă sunt cele două fiice pe care le au împreună.

În tot acest timp, frumoasa blondă îşi ţine la curent fanii cu noutăţile din viaţa ei prin intermediul canalului său de YouTube, dar şi a conturile de socializare.

În cel mai recent videclip postat pe YouTube, Andreea Bălan încearcă să monteze o bicicletă pentru fetiţa sa cea mare, însă şi-a lăsat toţi fanii cu gura căscată anunţând că are nevoie de un nou bărbat în viaţa ei.

Căutăm bărbat să ne ajute în casă! Să ne monteze lucruri, biciclete”, a mărturisit Andreea Bălan în timp ce se lupta să asambleze bicicleta fiicei sale.

Adevăratul motiv pentru care George Burcea a cerut divorțul

Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez”, a povestit recent Andreea Bălan.

Potrivit artistei, George Burcea nu se mai regăsea în viața pe care cei doi o trăiau, însă aceasta i-a înțeles și acceptat motivele.

„În viața în care era nu cu noi nu se mai regăsea și era nefericit. Nefericirea pe care o avea eu pot să o înțeleg până la un punct. Eu știu prin ce traume a trecut în copilărie. Eu cred că suntem definiți din copilărie și suntem 90% trecut, 10% prezent”, a adăugat artista.

„La un moment dat s-a schimbat din motivele pe care le-ați auzit în presă. Apoi totul a degenerat rapid și m-am trezit că eu nu o să mai am o familie”, a mai povestit Andreea Bălan.