Artista a vorbit într-un vlog despre ce se întâmplă în viața ei în aceste momente și care au fost motivele care au dus la despărțirea dintre ea și George Burcea.

Astfel, la cererea fanilor săi, Andreea a continuat seria dezvăluirilor din culisele divorțului ei de George Burcea, după ce a vorbit despre acest subiect numai în cadrul emisiunii ”XNS” de pe Antena 1

Se pare că Andreea Bălan trece printr-o perioadă dificilă, însă încearcă să fie puternică pentru fetițele ei și să depășească problemele apărute.

„Perioada aceea a fost cea mai grea problemă prin care am trecut. În fiecare zi apăreau informații noi. Unul dintre motivele pentru care ne-am separat a fost și acesta. Până la urmă ce e în sufletul meu, doar eu știu”, a povestit artista.

Totodată, artista a mărturisit că ea și-a dorit să facă relația să meargă în continuare, însă decizia finală a fost a actorului, care nu și-a mai dorit să îi fie alături.

„A vrut să aibe o altă viață”

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez”, a povestit Andreea.

Potrivit artistei, George Burcea nu se mai regăsea în viața pe care cei doi o trăiau, însă aceasta i-a înțeles și acceptat motivele.

„În viața în care era nu cu noi nu se mai regăsea și era nefericit. Nefericirea pe care o avea eu pot să o înțeleg până la un punct. Eu știu prin ce traume a trecut în copilărie. Eu cred că suntem definiți din copilărie și suntem 90% trecut, 10% prezent”, a adăugat artista.

Motivele din presă au fost reale

Potrivit artistei, motivele apărute în presă cu privire la schimbarea lui George Burcea au fost reale, iar situația dintre cei doi a degenerat destul de rapid.

„La un momentdat s-a schimbat din motivele pe care le-ați auzit în presă. Apoi totul a degenerat rapid și m-am trezit că eu nu o să mai am o familie”, a povestit Andreea Bălan.

În ceea ce privește declarațiile viitoare din partea ei sau ale actorului, artista a adăugat că cei doi au hotărât să nu se mai critice și să se respecte unul pe celălalt.

„Am vorbit amândoi să nu mai existe declarații prin care să ne criticăm și să păstrăm respect unul față de celălalt. Trebuie s ne înțelegem pentru binele fetelor”, a adăugat artista.