Andreea Bălan respectă cu sfințenie interdicțiile Ordonanței Militare. Vedeta a decis să se izoleze în casă cu cele două fetițe și cu mama ei și ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare.

George Burcea a pierdut legătura cu familia

Mai mult, George Burcea a pierdut legătura cu familia. Tatăl artistei, Săndel Bălan, spune că fetele lui sunt bine, în izolare, în casa Andreei. Soția sa o ajută pe Andreea, iar el e plecat în casa de la țară.

„Andreea este bine, nepoatele și soția, la fel. Stau izolate în casă și vorbim la telefon. Eu stau la Ploiești acum, tot acasă. Am încetat vizitele pentru că este mai bine așa, pentru siguranța lor”, a spus Săndel Bălan, conform cancan.ro.

Întrebat dacă mai păstrează legătura cu fostul său ginere și dacă știe detalii despre divorț, tatăl artistei a spus că nu știe nimic. Cât despre legătura păstrată cu George Burcea nici nu se pune problema.

Andreea Bălan a fost nevoită să-și anuleze toate spectacolele din cauza restricțiilor de circulație impuse de Ordonanța Militară. Ea stă acasă, cu fetele și cu mama ei și-și dedică acestora tot timpul. Pandemia a fost o ocazie bună să-și consolideze relația cu micuțele, să interacționeze mai mult.