La începutul lunii martie a avut loc ziua Clarei, fiica celor doi, care a fost sărbătorită în cadrul unei petreceri restrânse.

Din păcate însă, George Burcea nu s-a putut bucura pe deplin de aniversarea fetiței sale, deoarece scandalul cuplului era deja din plin în vizorul tabloidelor.

Se pare că Andreea și George au luat decizia de a se despărți chiar cu puțin timp înainte de ziua Clarei. Totuși, deși cei doi și-au spus adio într-un mod decent, lucrurile au negative au continuat în anturajul acestora.

Pe cine a supărat George Burcea?

Se pare că cea mai deranjată persoană de atituinea lui George Burcea, este Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Potrivit wowbiz.ro, Temișan este foarte supărat de lucrurile pe care actorul le-a făcut, în special povestea cu drogurile.

„A stat o oră (n.red George Burcea), de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public. Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile”, a declarat un invitat la petrecere, potrivit wowbiz.ro.