De ce nu își mai poate vedea fiicele

Deși George Burcea a părăsit casa în care stătea împreună cu soția sa și cu cele două fiice ale lor, acesta încă putea veni să le vadă. Recent, Andreea Bălan a decis ca nimeni înafară de mama ei nu mai poate intra în casă din cauza pandemiei de coronavirus care face ravagii pe întreg pământul. Astfel, nici George Burcea nu mai poate veni să le vadă.

“În ultima perioadă, datorită izolării la domiciliu, Andreea și George au început să comunice mai mult la telefon de dragul fetelor. El îi cere Andreei poze cu cele mici, sună și vrea să le audă, uneori sună și cu video pentru a le vedea. Fiecare se obișnuiește cu situația încetul cu încetul și vor îngropa securea războiului”, au declarat apropiați ai Andreei pentru impact.ro.

George Burcea, lovit în plin de pandemia de coronavirus

Coronavirusul nu îl oprește pe George Burcea doar din a-și vedea fetițele. După ce a plecat să locuiască la prietenul său, acesta a vrut să își închirieze o garsonieră pentru a nu sta prea mult pe capul acestuia.

Din cauza pandemiei de coronavirus, teatrul unde juca a fost închis iar actorul nu mai încasează niciun ban.

În același timp, nici divorțul nu se mai poate duce la bun sfârșit deoarece toate tribunalele au fost închise. Cei doi nu pot divorța la notar pentru că doar instanța se poate pronunța cu privire la custodia copilelor.