Andreea Bălan şi George Burcea sunt în plin proces de divorţ. Toată această perioadă a afectat-o, în mod sigur, pe artistă, care poate a început chiar să-i ducă dorul fostului ei partener de viaţă. Sau cel puţin asta am putea înţelege dintr-un mesaj recent al Andreei.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram un fragment din melodia lui Ruby “Pe unde-ți umblă inima”, iar versurile alese ne pot duce cu gândul la faptul că Andreea Bălan a început să fie afectată de despărţirea de George Burcea:

“Pe unde-ți umblă inima

În care piept mai bate

Cum de poți zâmbi așa

Cu gândul în altă parte”

“În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire”

Andreea Bălan merge la un psiholog în această perioadă, pentru a trece mai uşor peste momentul divorţului. Ea a explicat că mulţi oameni, în mod inconştient, sabotează relaţiile de iubire sau prietenie şi au o percepţie greşită asupra vieţii, percepţie programată în subconştient de familia în care au crescut, scrie fanatik.ro.

“Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl cărăm după noi în viață. Este foarte important să realizăm că îl avem și să încercăm să-l facem cât mai ușor, vindecând rănile trăite în trecut. Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă.

În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de către familia în care au crescut.

Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc să vindece și să își schimbe viață în bine”, a precizat de curând Andreea.