Andreea Bălan și George Burcea și-au terminat cu scandal povestea de dragoste, iar totul se va tranșa la tribunal. Vedeta vrea s-ș umilească pe George Burcea. Are un plan clar pe care vrea să-l ducă la final.

Andreea Bălan, umilința supremă pentru George Burcea

Andreea Bălan nu mai vrea să audă de George Burcea și a luat o decizie radicală. Vrea că orice preț să-i ia totul acestuia. Divorțul nu va fi pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a decis ca separarea să se întâmple la tribunal, în varianta tradițională, acolo unde se va decide și custodia fetițelor.

Ella și Clara Maria sunt dorite de Andreea Bălan care vrea să clarifice în instanță tot ce ține de custodia minorelor, dar și de avere.

Totuși, Andreea Bălan întâmpină mair probleme. Din cauza stării de urgență, justiția funcționează în regim de avarie, așa că artista va trebui să mai aștepte cel puțin o lună.

„Ideea e că, oricum, aceasta e situația și așa rămâne, adică nu există cale de întoarcere. Nu îmi doresc să mai fiu asociată ca imagine cu el, probabil nici el cu mine. Asta e viața și mergem înainte separat. Bineînțeles, fetele rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a spus Andreea Bălan, conform Antena Stars.