Deși în prezent cei doi sunt separați, actorul părăsind căminul conjugal de ceva timp, iar artista rămânând în casa ei cu cele două fetițe pe care le au împreună – Ella și Clara, se pare că cei doi nu pot divorța prea curând, din cauza epidemiei de coronavirus.

Potrivit noilor decizii luate în starea de urgență, momentan Judecătoriile nu mai soluționează dosare pe civil. Astfel, având în vedere că Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, ambele minore, divorțul lor nu poate avea loc la notar.

Trebuie să stea împreună cel puțin o lună

Surse din anturajul cântăreței susțin că „cel puțin 30 de zile” cei doi trebuie să rămână căsătoriți, informează ceao.ro.

„Andreea și George nu pot divorța acum pentru că Judecătoriile nu mai soluționează cazuri pe civil, care nu sunt urgente. Cel puțin 30 de zile va trebui să stea căsătoriți… Vor, nu vor. Andreea stă acasă cu fetițele și cu mama ei, Valeria, care nu a mai plecat de la ea. O ajută cu micuțele, gătesc împreună, se joacă, fac băiță, le mai scoate în curte, dorm împreună. Andreea nu prea primește pe nimeni acasă, în perioadă asta, de teamă virusului, și din câte am înțeles, nici George n-a mai fost să vadă fetele din acest motiv. Și el, și ea, se gândesc la micuțe, să le fie lor bine, să fie sănătoase. Ei vor divorța atunci când va fi posibil, și nu la notar pentru că nu se poate având în vedere că fetițele sunt minore”, susțin sursele citate.

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat în urmă cu doar câteva săptămâni că vor divorța, iar artsita a preferat să nu ofere prea multe detalii despre separarea dintre ei. George, însă a postat pe pagina personală de socializare punctul lui de vedere și câteva lucruri care l-au deranjat.