Schimbare totală de look pentru George Burcea la doar o lună de când cuplul a anunțat că se separă. Andreea Bălan și George Burcea pare că s-au obișnuit cu noile lor vieți și, dacă artista suferă că o familie incompletă, actorul pare să se simtă mai bine şi se ține de șotii. După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a luat o decizie radicală și a renunțat la părul lung, alegând să se tundă foarte scurt. Pe contul lui de Instagram, actorul a publicat o fotografie cu noul său look, iar fanii se pare că au fost foarte încântați de noua lui înfățișare.

George Burcea a făcut și o glumă:

„I-am spui lui @zhenovie să-mi ia putin din vârfuri, dar cred că a greșit-o. Măcar de-mi lăsa breton ca @ronaldo în 2002..”, a scris George Burcea pe Instagram, în dreptul fotografiei postate. „Ai scăpat de acum de mers la frizer, ca oricum era închis!”, i-a scris o fană, iar răspunsul lui George Burcea a venit imediat: „Exact. Și am rămas și cu banii în buzunar” a mai spus soțul Andreei Bălan.

Schimbare totală de look pentru George Burcea:

Din cauza stării de urgență instaurate în România, judecătorii nu mai pot soluționa dosare civile momentan, așa că Andreea Bălan și George Burcea nu pot divorța, pentru moment.

„Andreea și George nu pot divorța acum pentru că Judecătoriile nu mai soluționează cazuri pe civil, care nu sunt urgente. Cel puțin 30 de zile va trebui să stea căsătoriți… Vor, nu vor. Andreea stă acasă cu fetițele și cu mama ei, Valeria, care nu a mai plecat de la ea. O ajută cu micuțele, gătesc împreună, se joacă, fac băiță, le mai scoate în curte, dorm împreună. Andreea nu prea primește pe nimeni acasă, în perioadă asta, de teamă virusului, și din câte am înțeles, nici George n-a mai fost să vadă fetele din acest motiv. Și el, și ea, se gândesc la micuțe, să le fie lor bine, să fie sănătoase. Ei vor divorța atunci când va fi posibil, și nu la notar pentru că nu se poate având în vedere că fetițele sunt minore”, au declarat surse din anturajul cântăreței pentru Ciao.