Deși la început relația celor doi părea una perfectă, se pare că în spatele aparențelor se ascundeau de fapt alte lucruri, destul de grave.

Prin postările de pe contul de socializare, Andreea Bălan a sugerat că motivul despărțirii ar fi fost că cei doi nu se mai înțelegeau, însă apropiați ai cuplului, au dezvăluit motivele principale care se află în spatele divorțului.

Potrivit wowbiz.ro, care citează surse din proximitatea celor doi, relația celor doi ajunsese într-un punct critic.

George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a povestit sursa citată.

„Nu o mai iubește”.

Se pare că lucrurile au devenit mai grave la finalul anului trecut, iar atunci despărțirea nu a mai putut fi evitată.