Ilinca Simion s-a angajat la Ministerul Educației

În anul fiscal 2023, Ilinca Simion, soția lui George Simion, a început să lucreze în sectorul public, la Ministerul Educației. Amintim că instituția este condusă de către Ligia Deca, fost consilier al președintelui Klaus Iohannis.

Acest lucru este menționat în declarația de avere a lui George Simion. Tot acolo, se arată că aceasta a primit un salariu de 8.250 de lei net pentru întregul an fiscal. În anul fiscal 2022, Ilinca Simion nu a înregistrat niciun venit.

În declarația de avere din anul precedent, soția liderului AUR menționa un credit ipotecar la Raiffeisen Bank. Acesta a fost contractat în 2022, iar scadența o avea în 2051. Suma totală a creditului era de 210.273 lei.

Acest credit ipotecar nu mai apare în declarația de avere actualizată în iunie 2024.

În declarația de avere depusă de George Simion în 2024, nu mai sunt menționate apartamentul de 44 mp cumpărat de soția sa și nici darul de nuntă în valoare de 400.000 de euro.

Prin urmare, liderul AUR nu mai deține terenuri, proprietăți imobiliare sau conturi bancare. Singurul său bun este un Ford Fiesta din 2006.

george si ilinca simion
SURSA FOTO: Facebook

Ilinca Simion a devenit mamă în aprilie

Pe data de 24 aprilie, George Simion a postat un mesaj care a captat imediat atenția urmăritorilor săi. Ilinca Simion, soția liderului AUR, a adus recent pe lume un băiețel.

Postarea liderului AUR a adunat zeci de mii de aprecieri și comentarii într-un interval mai mic de o oră.

Simion a transmis un mesaj în care a subliniat efortul extraordinar de mame în timpul nașterii.

Numeroși urmăritori i-au transmis felicitări celor doi și le-au transmis urări de bine.

Un alt mesaj de felicitare a venit din partea lui Claudiu Târziu, colegul său din AUR, care i-a felicitat pe cei doi și le-a urat să se bucure de venirea micuțului.

George Simion și-a oficializat candidatura la alegerile prezidențiale printr-un eveniment impresionant desfășurat la Arenele Romane din București. Acolo au participat câteva sute de membri de partid.