‘Am venit cu toate documentele necesare, inclusiv cu cele 177.000 de semnături (n.r. – numărul de semnături necesar pentru un candidat independent este puţin peste 36.000). Vreau să le mulţumesc colegilor şi prietenilor pentru simplul motiv că am ajuns la convingerea că este bine să ai prieteni şi, nu în ultimul rând, este dorinţa de a continua, de a schimba oraşul în bine, de a ne dezvolta cu toţii şi ceea ce e mai important de a intra în normalitate’, a subliniat Oprescu.

El şi-a exprimat convingerea că se va reuşi să se trăiască şi în România mai bine.

‘Pentru că restul rămân doar promisiuni deşarte făcute de oameni care au dat dovadă că nu pot să o facă pentru că nu s-au gândit la oameni, ci s-au gândit la alte lucruri care nu au făcut altceva decât să ne întârzie într-o viaţă normală’, a spus Oprescu.

El a susţinut că nu se teme de contracandidaţii săi şi le propune bucureştenilor continuarea proiectelor începute.

Oprescu a fost însoţit de numeroşi susţinători, iar în faţa BEM era aşteptat de conducerea USL – Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, dar şi de alţi lideri, precum Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu.

Premierul desemnat Victor Ponta şi-a arătat susţinerea faţă de Sorin Oprescu, declarând că ‘în sfârşit un primar general va avea sprijinul Guvernului’.

BEM urmează să studieze dosarul cu semnături şi celelalte documente şi să decide asupra candidaturii lui Oprescu.
SURSA: Agerpres