Sorin Oprescu a fost scos din ecuația puterii chiar atunci când imaginea acestuia era în creștere, iar visul prezidențial era aproape. Acum fostul edil este pe cale să revină în prim plan. Dosarul de corupție a fostului edil al Capitalei se apropie de sfârșit. La ultimul termen al dosarului de corupție pentru care a fost trimis în judecată, Sorin Oprescu a rememorat momentul flagrantului.

„Să stai întins cu mâinile pe mașină și să îi vezi pe băieții ăia că învârt pistoalele e ceva de Vestul Sălbatic, deși nu știu acum de ce mi s-a părut mie formidabil că văzusem înainte”, a declarat fostul primar.

Sorin Oprescu susține că este nevinovat și că totul a fost un circ. „Îi lua pe rând pe fiecare, de fapt era un teatru ce se petrecea peste tot. Te scoate prin față, să te vadă lumea, să te facă de râs”.

Conform unor surse Capital, fostul edil se gândește să revină în politică odată cu finalizarea dosarului, însă de data aceasta ar dori să fie mult mai precaut. O candidatură a sa la alegerile prezidențiale ar fi însă imposibilă în acest moment, deși o revigorare a imaginii este posibilă.