“Am investit 4 miliarde de dolari în 2011 în cercetare şi dezvoltare, iar anul acesta puţin sub 5 miliarde de dolari şi de accea putem să afirmăm că avem cea mai completă ofertă de produse și soluții”, spune Mîndruţescu.

În ultimii zece ani compania a investit 50 de miliarde de dolari în achiziţii pentru a integra cât mai multe soluții și produse IT în portofoliul său. “Ediţia din acest an a evenimentului Oracle Day a fost una specială pentru noi, întrucât am adus în România un întreg arsenal de produse, servicii şi tendinţe noi, care vor schimba cu siguranţă modul în care vom interacţiona pe viitor în spaţiul IT. De la binecunoscutul Cloud Computing sau instrumente de dezvoltare a unei afaceri în mediile mobile, şi până la schimbarea de generaţie a sistemelor integrate dezvoltate de Oracle – Exalytics şi Exalogic”, a spus Mîndruţescu

Oracle România este a doua subsidiară din regiunea EMEA şi a opta din lume din punct de vedere al numărului de angajaţi, potrivit lui Mîndruţescu. La Oracle lucrează 2.350 de angajaţi, iar media de vârstă este de 29 de ani.