Callie Schweitzer a publicat pe Twitter o fotografie în care apar cinci persoane, printre care şi Mark Zuckerberg. Randi Zuckerberg, în vârstă de 30 de ani, antreprenor în domeniul tehnologiei şi fostă purtătoare de cuvânt a Facebook şi responsabilă cu relaţiile publice, a reacţionat imediat la mesajul Twitter: "nu sunt sigură cum aţi luat această poză. Am postat-o pentru prieteni numai pe FB (Facebook). Nu e deloc frumos că aţi reluat-o pe Twitter".

Schweitzer a crezut că fotografia era publică, deoarece a apărut pe informaţiile sale de actualitate, a răspuns scuzându-se, după ce a şters poza. Fiind prietenă cu sora lui Mark, "marcată" în fotografie, aceasta a avut acces la poză, potrivit versiunii oferite de Randi Zuckerberg, într-un alt mesaj pe Twitter.

Reţeaua Facebook a stârnit recent proteste după ce aplicaţia Instagram, cumpărată în acest an de companie, a anunţat schimbări drastice la nivelul condiţiilor de utilizare, menite în special să confrunte datele oferite de utilizatorii săi cu cele obţinute de firma-mamă. Numeroşi membri s-au opus schimbărilor, din cauza unei posibile întrebuinţări a fotografiilor lor în scopuri comerciale şi fără plată, aminteşte Agerpres.