Ioana Bărbulescu este sora lui Gheorghe Dincă. Femeia, în vârstă de 72 de ani, locuieşte tot în Caracal. Ea spune că nu a mai fost în casa acestuia de 20 de ani, însă se înţelegeau bine şi au păstrat legătura. Sora lui Dincă este convinsă de nevinovăţia acestuia şi spune că nu el le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, ci doar a hotărât să apere pe altcineva, un posibil complice de-al lui.

„Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: „Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta. Hai la închisoare, hai acasă. Întruna aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, „Mai bine spun să o termin. Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască! Dacă nu recunoştea îşi vedea de treaba lui. Dar nu trebuia să recunoască pentru că, uite, toate se sparg acum în capul lui. De ce nu spune, dar nu îl bagă pe ăla, că i-o fi frică. E destul de greu”, a declarat Ioana Bărbulescu, potrivit România TV.

Sora lui Gheorghe Dincă spune că, dacă fratele ei ar fi fost într-adevăr criminalul, nu ar fi ţinut în curte rămăşiţele umane, ci le-ar fi dus să le ascundă pe undeva.

„Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul (…) Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni? Că tot aşa, spuseseră la început că s-a găsit în frigider. Păi, dar se poate una ca asta? Ce făcea cu ea? Eu de unde să ştiu ce a făcut el şi cum a făcut. Prima dată, zicea că nu recunoaşte, nu recunoaşte şi până la urmă ce o fi zis „Lasă dracu, am făcut-o, să mă ia, să mă ducă odată, ca să termine”. Eu așa cred”, a mai declarat sora lui Gheorghe Dincă.