Locuitorii au răspuns la o varietate de întrebări legate de aspecte ale vieţii oraşului, arată sondajul realizat de către Fundaţia Tapestry Research.

Criteriile în urma cărora s-a efectuat sondajul au fost: hrana, băutura, cultura, prietenia, accesibilitatea, fericirea şi viabilitatea.

De asemenea, “a găsit factorii cheie care îi determină pe locuitori să creadă că oraşul în care locuiesc este unul interesant”de la a cina în oraş până la faptul că se simt mândri de locul din care provin.

Mai jos sunt câteva dintre aceste oraşe în care trebuie să ajungi anul acesta:

Istanbul

Locuitorii din Istanbul sunt mândri de orașul lor unic și de istoria sa, dar într-un fel nu sunt încă mulțumiți – doar jumătate au spus că s-au simțit fericiți în ultimele 24 de ore.

Tokyo

Locuitorii din Tokio își iubesc mâncarea – vizitează restaurantele mai mult decât majoritatea locuitorilor orașelor din listă.

Mexic

Oamenii din Mexic au mai multă cultură decât oriunde altundeva, ducându-se la teatru, cinema, galerii de artă, muzee sau la concerte de 76 de ori pe an.

Lisabona

Locuitorii Lisabonei mănâncă în oraș foarte mult, își petrec timpul cu familiile și, de asemenea, spun că este ușor să îți faci prieteni și să îți găsești o persoană iubită. O noapte în oraș costă în jur de 50 de dolari.

Chicago

Locuitorii acestui oraș sunt mulțumiți de orașul lor, chiar mândri, de aceea Chicago s-a clasat pe primul loc în sondajul realizat. Singurul dezavantaj al orașului este faptul că locuitorii nu se simt în siguranță.