Social-democrații i-au pus gând rău lui Clotilde Armand! Strâng semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1

Social-democrații au postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj cu privire la situația din Sectorul 1 al Capitalei, alături de care au adăugat și câteva imagini.

Având în vedere că gunoaiele încă stau pe străzile din cel mai bogat sector al Bucureștiului, social-democrații au decis să meargă într-o campanie ”din ușă în ușă” pentru a găsi bucureșteni care sunt de acord cu demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, cu toate că afară sunt peste 35 de grade Celsius.

Vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu,  povestește pe rețeaua de socializare că a găsit oameni indignați de situația provocată de primar și că aceștia sunt revoltați de modul în care a ajuns să arate sectorul.

”Am fost, din nou, alături de echipele de voluntari, într-o campanie door-to-door, în zona de case de pe Șoseaua Chitilei și la blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte mulți locuitori revoltați de halul în care a ajuns să arate #capitalacapitalei. De ce semnează oamenii? Uitați-vă pe imaginile surprinse pe Str. Bacului, Str. Liniștei și multe altele, în această dimineață în #sectorul1”, spune Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

Referitor la imaginile publicate, acesta a mai spus că ”străzile laterale și trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac și crengi.” Acesta mai spune că oamenii sunt ”profund nemulțumiți de debandada administrativă. Sectorul este neadministrat, spațiul urban este căzut în degradare.”

Campania a început de pe 21 iulie

Potrivit paginii oficiale de Facebook a PSD Sector 1, filiala, împreună cu membrii TSD, au început campania de strângere de semnături pentru inițierea unui referendum de demitere al primarului Sectorului 1.

Ei spun că mai multe echipe vor fi pe teren, zilnic, pentru a aduna semnături și pentru a vorbi cu oamenii.

”Echipa PSD Sector 1, împreună cu membrii TSD au început să se implice activ în campania de strângere de semnături pentru inițierea referendumului de demitere al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Zilnic vor fi echipe pe teren gata să discute cu oamenii și să adune semnături de la aceștia, din cauza haosului creat de către administrația USR-PLUS.”, se arată pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei