Clotilde Armand, acuzată de trădare. Dan Tudorache: Nu este primul pe care îl mazilește

În mesajul postat pe rețeaua de socializare, Dan Tudorache notează că primarul Clotilde Armand l-a demis pe funcționarul care a ajutat-o în conflictul cu Romprest. Fostul primar spune că Armand s-a folosit de directorul Direcției de Salubritate și Protecția Mediului pentru a obţine declararea stării de alertă în Sectorul 1.

”Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece. După ce s-a folosit de directorul Direcției de Salubritate și Protecția Mediului pentru a obține declararea stării de alertă în Sectorul 1, și implicit pentru a aduce un alt operator de salubritate, astăzi primarul validat s-a debarasat de el.”, spune acesta.

Funcționarul nu este prima persoană de care Clotilde Armand s-a folosit

Fostul primar al Sectorului 1 spune că directorul Direcției de Salubritate și Protecția Mediului nu este primul de care Clotilde Armand se folosește pentru ca mai apoi să îl dea afară.

”Brusc, Madame Armand și-a adus aminte de istoricul profesional al fostului director și se pare că pus în balanță cu serviciile prestate, acesta a cântărit mai mult.

Nu este primul funcționar public, și nici măcar primul colaborator, de care Armand se folosește pentru îndeplinirea obiectivelor din propria agendă după care îl mazilește fără remușcări.”, spune el.

Dan Tudorache mai spune că ceea ce se întâmplă acum în Sectorul 1 nu are nicio legătură cu bunăstarea cetățenilor, acesta subliniind că lucrurile sunt făcute în interesul ”vendetelor personale ale primarului validat, vândute sub lozinca așa-zisei lupte anticorupție”.

Sursa foto: INQUAM Photos, Raul Stef