Dan Tudorache a făcut plângere penală pe numele lui Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1, acuzat de fals intelectual

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a depus o plângere penală împotriva lui Clotilde Armand și împotriva funcţionarului public ce ocupă postul de şef Serviciul Imaginie şi Cultură. Acesta îi acuză pe cei doi de fals intelectual, abuz în serviciu şi comunicare de informații false.

Amintim că miercuri a apărut în presă o informație care spune că Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu” din Capitală va rămâne fără pază. Cu toate că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a postat pe pagina de Facebook că informația este falsă, România TV a publicat documentul pe care primăria l-a trimis cu privire la paza spitalului.

Ce spune Clotilde Armand

După ce s-a aflat de faptul că Spitalul Grigore Alexandrescu ar putea rămâne fără pază, Clotilde Armand a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care spune că informația este falsă.

”Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”. Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale.Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa. În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni”, conform unei postări pe Facebook a Primăriei Sector 1 București.

Sursa foto: INQUAM Photos, Raul Stef