Mihai Gâdea a răbufnit! Cere ca Clotilde Armand să fie dată afară din partid

Emanuel Ungureanu a declarat că Dan Barna, copreşedintele USR, încearcă de mai mult timp să comunice cu Clotilde Armand, însă nu reuşeşte. În acest context, Mihai Gâdea a intervenit şi a cerut ca primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, să fie dată afară din partid.

Totodată, Mihai Gâdea a vrut să ştie ce părere are Dan Barna despre situaţia de la Sectorul 1, în contextul în care Clotilde Armand a semnat un document prin care se anunţă încheierea finanţării pentru serviciul de pază al spitalului Grigore Alexandrescu.

Declarația lui Mihai Gâdea

„Domnul Barna încearcă să vorbească cu Clotilde Armand. Părerea mea este că nu reuşeşte! Îl rog public și pe Nicușor Dan să iasă în stradă, pentru că eu acolo l-am cunoscut. Clădirea de la spital se prăbușește pe o casă vecină”, a spus Emanuel Ungureanu, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

„Să o dea, dom’le, afară. Să îşi asume asta!”, a fost replica lui Mihai Gâdea.

Anunțul făcut de Emanuel Ungureanu

„Nu-mi găsesc cuvintele, îmi e greu să vorbesc. Știu că oameni din USR-PLUS sunt supărați pe mine pentru faptul că am început să vorbesc public față de problemele pe care ar fi trebuit să le rezolvăm noi. Suntem într-o situație foarte grea și am ales să vorbesc public pentru că datoria mea e să ocrotesc sănătatea populației. E o chestiune de viață și de moarte.

Sunt neputincios, am vorbit și cu premierul, astăzi am fost informat de domnul Ulici că doamna Armand a trimis o adresă cu data de azi și cu executare până la 1 iulie ca domnul manager să rezilieze contractul cu firma de pază pentru că Primăria a spus că nu mai vrea să facă asta, iar domnul manager, în trei zile, să găsească o firmă de pază. O rog public pe doamna Clotilde Armand să amâne desființarea acestui contract pentru ca oamenii să aibă un timp rezonabil. Nu poți, în trei zile, să rezolvi o asemenea problemă“, a precizat deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu.

„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”. Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale. Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa. În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni”, a transmis Primăria Sectorului 1.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea