Dan Tudorache, reacție după declarația procurorului

Potrivit celor spuse de Dan Tudorache, este „o surpriză pe care o așteptam de opt luni de zile”, în contextul în care procurorul de caz a făcut declarații „înainte să se prezinte oficial un comunicat”.

„Este o surpriză pe care o așteptam de opt luni de zile (…) toți am așteptat să vină un procuror, apoi instanța să ne spună ce s-a întâmplat în acele zile la Biroul Electoral al Sectorului 1. Mă surprinde că a ieșit înainte să se prezinte oficial un comunicat (…) Am informații că a plecat deja în concediu procurorul.

Eu mi-aș dori ca după concediu să se întoarcă și să reia acest caz (…) Dacă CSM îi aproba dosarul de pensionare aș fi crezut că va renunța la acest dosar, dar atâta timp cât CSM nu i-a dat curs solicitării, procurorul va termina acest caz”, a declarat fostul primar al Sectorului 1 la Antena 3.

Ce părere are despre informațiile transmise de procuror?

De asemenea, Dan Tudorache a fost întrebat și ce părere are despre faptul că procurorul de caz a decis să facă declarații înainte de un rezultat oficial.

„Ceea ce vă spun acum este un punct de vedere strict personal, eu cred că s-au făcut presiuni asupra lui și a spus efectiv ce s-a întâmplat în acest dosar. Asta este părerea mea, nu am alte informații, dar și pe mine m-a surprins că a ieșit înainte să prezinte sau să trimită în instantă dacă a fost fraudă (…) Sper ca justiția să își facă treaba”, a completat Tudorache.

Sursa foto: Facebook