Breaking News! Procurorul a dat un verdict cu privire la alegerile de la Sectorul 1: Este vorba de o fraudă

Acesta a scos la iveală detalii care care nimeni nu se aștepta. Potrivit dezvăluirii prezentată de Antena 3, alegerile locale din Sectorul 1 au fost fraudate.

Procurorul Sorin Iaşinovschi spune că ”intrarea în sala unde se aflau sacii cu voturi trebuia făcută doar în anumite condiții. Da, la nivelul secțiilor de votare putem spune că este vorba de o fraudă”.

Mai mult decât atât, avocatul fostului primar al Sectorului 1 spune că deține informații că la anumite secții de votare nu a mai putut fi găsit niciun sac.

Procurorul nu poate să se pensioneze

Declarațiile făcute de procuror vin după ce acesta a solicitat pensionarea sa. Pe 18 mai, secția pentru procurori a CSM a suspendat cererea de eliberare a acestuia. Acest lucru s-a întâmplat din cauză că acesta este cercetat disciplinar de Inspecția Juridică.

Clotilde Armand, singura care știe numerele

După ce a câștigat alegerile locale la Sectorul 1, candidata USR-PLUS susținută și de PNL, actual primar, Clotilde Armand a declarat că Dan Tudorache, de la PSD, nu știe să numere.

„Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale.”, spunea aceasta.

Sursa foto: INQUAM Photos; Facebook