Corina Ungureanu susține că, la Arad, la Campionatele de gimnastică pe aparate, ministrul Tineretului și Sportului, împreună cu o delegație de la PSD, ar fi venit doar la finalul concursului, dar pe pagina de Facebook a instituției apare că ministrul a asistat la toată competiția, scrie Edupedu. Pe Aeroportul Otopeni, gimnasta s-a întâlnit față în față cu ministrul Tineretului, unde oficialul i-ar fi ținut o „lecție de patriotism”.

Redăm postarea Corinei Ungureanu de pe Facebook:

„Lecția mea de patriotism primită ieri de la domnul ministru al sportului – Bogdan Matei în aeroportul Otopeni la sosiri în așteptarea bagajului!
De unde a plecat povestea? Terminam finalele pe aparate de la Arad. Prezenți în sală mai toată familia gimnasticii feminine, plus picii de 9-10 ani. Ajunge delegația PSD (ministru MTS, domnul Jianu, domnul Chifor și încă câțiva pe care nu știu cum îi cheamă). Au ajuns la sala la finalul concursului cand mai erau 3 gimnaste la sol de concurat, au efectuat premierea și au plecat. Noi, antrenorii, ne așteptam să ne întrebe ce ne doare dacă tot au ajuns, fie și campanie, fie și doar pentru a da bine, dar veniți oameni buni 5 minute și ne salutați măcar! NIMIC! Au plecat!

Văd postare pe paginile de FB ale MTS și a domnului ministru în care spune că a asistat la finale. I-am scris să rectifice și i-am recomandat ca simplu antrenor și angajat al MTS să continue campania și dupa 26 mai, că îl așteptam la cât mai multe concursuri să vadă cum cresc sportivii noștri dar și în sălile de antrenament nu doar din gimnatsică! Domnul Matei s-a suparat pe mine și mi-a transmis ca ar dori sa vorbească cu mine. Bun…Îi aștept la sosiri, mă duc, mă prezint și mi-o iau cu patriotism dragi prieteni -)))) După postarea mizerabilă la adresa mea de pe pagina de FB a Ministerului, 40 min în zbor, recunosc că fierbeam si eu -)))))

Am vorbit cam 10 minute. Eu însoțită de o gimnasta de 10 ani și dumnealui de către două persoane, restul delegației PSD asistau de la distanță. Nu mi-a fost dat până acum să întâlnesc un om politic și am întâlnit destui…să-mi vorbească cu atâta lipsî de respect!!!

ministru – d-ra Ungureanu, vedeți că sunteți ruptă de realitatea sportului?

eu- da, domnule ministru, o să ma trezesc când o sa-mi cadă sala în cap și tencuiala din tavan în cap la copii în antrenamente

ministru- v-am dat bani la federație!!!

eu- dvs nu știți nici după atâta timp că federația nu are cum să finanțeze cluburile??? NU PERMITE LEGEA!

ministru- scot postarea dacă o scoateti și dvs, d-ra Ungureanu

eu- nu scot nimic că eu sunt un civil și încă am voie să vorbesc adevăr, dvs sunteți demnitar ți ați coborat foarte mult cand mi-ați răspuns la „mișto” de pe pagina oficiala la MTS.

ministru- ați venit vreodată la mine să-mi cereți ceva?

eu- nu este treaba mea să vin la dvs la MTS sa cer! E treaba dvs să vă îngrijiți de noi, angajații dvs că doar de asta sunteți puși acolo!!!

Și în încheiere mi-a dat o „palmă” verbală de m-a liniștit domnul Matei și m-a pus la locul meu -))„ D-ră, va respect ca sportiv, dar ca om, NU! ” trebuia să-mi spună de la început asta și nu mai pierdeam 10 min din timpul dumnealui și nici al meu!

P.s singurul martor la discuție, gimnasta mea care ma însoțea la vederea parinților ei în aeroport: „mami, domnul ăla înalt cu ochelari i-a spus domnișoarei ca nu o respectă ca om! ”

Asta a fost lectia primita de mine de la „capul” sportului.

Vă transiafbmiafbit domnule ministru, că oamenii de sport, sunt oameni demni și muncitori și sunt mândră că fac parte dintre ei!

ȘI DA, DA, DA, SUNT PRO ROMANIA DE AZI MAI MULT CA NICIODATĂ ȘI VĂ MULȚUMESC CĂ MI-AȚI REAMINTIT CÂT DE MICI SUNTEȚI VOI ĂȘTIA CARE VĂ NUMIȚI ȘEFI ÎN GUVERN ACUM!
AȚI FOST MAI MIC DECÂT MINE CHIAR DACĂ MĂ PRIVEATȚ DE SUS DE LA PROBABIL 1.90 AI DVS! ASTA E, AM DOAR 1.56 …“, a scris fosta gimnastă.