Cioloș, pregătit să renunțe la șefia RENEW Europe. Ce funcție a ochit acesta

Monica Berescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care precizează că Dacian Cioloș este pregătit să renunțe la șefia RENEW Europe, dacă va căștiga alegerile pentru șefia USR-PLUS. Aceasta a mai spus că a fost gazda acestuia pentru o discuție cu membrii USR-PLUS și cu aleșii locali din Iași.

„Am avut plăcerea să fiu gazda lui Dacian Cioloş, la cabinetul parlamentar, pentru o discuție constructivă, informală, cu membrii USR PLUS și cu aleșii locali din județul Iași. Copreședintele USR PLUS ne-a spus care sunt obiectivele sale și care este motivația pentru care s-a înscris în competiția pentru președinția USRPLUS. A vorbit despre valori, competențe și rolul președintelui, precizând că va renunța la funcțiile politice din PE dacă va câștiga alegerile interne; pentru a se concentra pe dezvoltarea partidului.”, spune aceasta.

Importanța reformelor USR-PLUS

Deputatul USR-PLUS spune că Dacian Cioloș a reiterat importanța reformelor USR-PLUS din programul de guvernare, subliniind că acesta și-a arătat optimismul privind implementarea acestora conform angajamentelor.

”Dacian Cioloș a subliniat din nou importanța reformelor USR PLUS din programul de guvernare, manifestându-și optimismul privind implementarea lor conform angajamentelor.Colegul meu din BN și din Parlament, Andrei Lupu, l-a însoțit pe Dacian și a discutat cu membrii și cu aleșii locali despre importanța noului statut precum și despre situația actuală privind legile justiției. Mulțumesc membrilor care au fost astăzi la întâlnirea cu Dacian precum și parlamentarilor, președintelui filialei judetene USR Iași, primarilor și viceprimarilor, membrilor din birourile locale, consilierilor locali și celor județeni”, a scris deputatul USR-PLUS Monica Berescu pe Facebook.