„Dragnea: DEMISIA pentru cea mai mare umilire a României!

Apel către cei peste 500.000 de membri ai PSD care nu au niciun dosar penal

Domnule Liviu Dragnea, din cauza dosarelor dvs penale de mare corupție, din cauza legilor pe care le dați ca să scăpați de închisoare, din cauza faptului că acționați pentru a frâna lupta împotriva corupției, România a primit ieri cea mai umilitoare palmă din ultimele decenii: e pedepsită să rămână în afara spațiului Schengen în timp ce Bulgaria este primită. Nu vă e rușine față de crima cu premeditare de a sacrifica românii și România?

În numele celor peste 500.000 de membri ai PSD care nu avem niciun dosar penal, vă cer DEMISIA din fruntea PSD, a Parlamentului și a Guvernului pe care-l manevrați prin intermediul marionetei dvs.

Stimați colegi din PSD, conform celor stabilite cu mulți ani în urmă, începând din 1 Ianuarie 2019 România va prezida, prin premierul ei, Consiliul Uniunii Europene. Dar cu actualul premier țara noastră va prezida catastrofal Consiliul. …Ne-a avertizat că e incapabilă să conducă onorabil Consiliul, prin nenumărate ei gafe și probe de incompetență și incultură.

Se impune așadar înlocuirea urgentă a d-nei Dăncilă cu un premier de talie europeană care să prezideze strălucitor Consiliul Uniunii Europene.

Dar înlocuirea premierului nu e dorită de Liviu Dragnea care conduce de fapt guvernul prin intermediul d-nei Dăncilă.

Stimați colegi, singura salvarea a României e shimbarea imediată a președintelui Dragnea din fruntea PSD, prin vot SECRET, în cadrul unui congres extraordinar sau a unui referendum intern în cursul săptămânii viitoare.

Sunt sigur că majoritatea membrilor PSD nu-l vor vota în fruntea lor pe singurul membru PSD cu trei dosare penale dintre care două de mare corupție. Suntem peste 500.000 de membri PSD cinstiți. De ce singurul membru PSD cu dosare de mare corupție să fie în fruntea României și în fruntea Europei prin intermediul marionetei sale? Ca să scape de dosare și ca să-și rotunjească averea, Dragnea nu ar ezita „să dea foc” țării și Europei. Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă solicită de peste un an de zile recuperarea unui prejudiciu de 21 de milioane de Euro. Dacă Dragnea e nevinovat, de ce tergiversează procesele și de ce nu cere să fie judecat urgent?

 

Stimați colegi, unica salvare a României în acest moment de maximă importanță e s-o alegem în fruntea PSD pe Gabriela Firea, singurul membru (încă) al PSD care poate salva țara propunând urgent, în consens cu conducerea PSD, un premier de calibru european. În majoritatea sondajelor din ultimii ani, Gabriela Firea beneficiază de cea mai mare încredere la nivel național, mai mare decât președintele țării, și mult mai mare decât actualul președinte al PSD care tocmai de aceea vrea s-o omoare politic, iluzionându-se că va reuși să devină președintele României tocmai pentru a se descotorosi de dosare, asemenea lui Băsescu care a scăpat de Dosarul Flota pentru că „s-a prescris”. Dar spre deosebire de Băsescu, Dragnea va pierde. Și nici măcar nu va ajunge în turul 2.

Să revenim însă la Gabriela Firea care mai are o calitate: cu toate că a fost votată doar de bucureșteni, beneficiază de cel mai mare număr de voturi, după președintele țării. Să nu uităm însă de marele ei merit: la ultimele alegeri din București „locomotiva Firea” a reușit să tragă după ea șase vagoane, respectiv candidații la primăriile celor șase sectoare ale Capitalei. Poate că niciunul n-ar fi câștigat fără „locomotiva Firea” care a făcut posibil ceea ce a fost imposibil trei decenii: PSD a câștigat pentru prima dată primăria generală a Bucureștiului, toate sectoarele Capitalei și majoritatea în Consiliile acesteia.

Și, nu în ultimul rând, să nu uităm că fără valul uriaș datorat „locomotivei Firea”, PSD n-ar fi reușit la ultimele alegeri parlamentare scorul extraordinar de 47%. Dar în numai doi ani, acesta s-a înjumătățit pentru că Dragnea a ajuns cel mai detestat politician din utlimele decenii. Iar dacă nu va fi înlăturat, în decembrie 2020 scorul PSD va tinde spre 5% pentru că electoratul se va prezenta masiv la vot.

Gabriela Firea ar fi făcut multe lucruri bune pentru bucureșteni dacă nu ar fi fost sabotată de Dragnea care a acționat pentru a extermina-o politic.

Din perspectiva lui Iohannis, Dragnea e contracandidatul ideal. Îl atacă „de ochii lumii”, dar de fapt acționează pentru ca tandemul Dragnea-Dăncilă să funcționeze până la alegerile parlamentare din 2020. Astfel, Iohannis va câștiga la scor al doilea mandat iar „guvernul lui” va fi susținut de o majoritate parlamentară zdrobitoare.

 

Să revenim însă la momentul istoric care demarează în 1 Ianuarie 2019 când România, prin intermediul premierului ei, preia președinția Consiliului Uniunii Europene. Înainte de orice altceva, e vorba de prestigiul României care trebuie să fie recunoscută ca a șasea putere a Uniunii Europene așa cum e de fapt din perspectiva resurselor ei. România trebuie să fie la mare înălțime iar vocea ei trebuie ascultată cu real respect.

Stimați colegi, nu aveți voie să preschimbați Centenarul Marii noastre Uniri în Începutul Sfârșitului nostru! Cu cât amânați mai mult să tăiați răul de la rădăcină, cu atât ne afundăm în mocirlă, trăgând după noi și țara. …Dar așa ceva ar însemna un păcat de moarte, iar asemenea păcate nu se iartă nici la Judecata de Apoi!

Săptămâna viitoare trebuie să-l înlăturăm pe Dragnea și s-o punem în locul lui pe Gabriela Firea solicitându-i să propună urgent, în consens cu conducerea PSD, un premier de talie europeană.

Stimați colegi, președintele Iohannis sacrifică premeditat România, acceptând, aparent nefericit (dar de fapt în culmea fericirii), un premier PSD care să prezideze catastrofal Consiliul Uniunii Europene, astfel încât PSD să piardă toate alegerile care vor urma. De ce Iohannis nu-i mai cere demisia d-nei Dăncilă? De ce a renunțat tocmai acum când România are nevoie ca de aer de un premier briliant? Pentru că Iohannis dorește de fapt compromiterea definitivă a PSD. …Și implicit a României???

Stimați colegi, ar fi un sacrilegiu ca tocmai noi, peste 500.000 de români, să sacrificăm România! După Marea noastră Unire am reușit să dăm lumii oameni de cultură precum Brâncuși, Enescu, Blaga, Cioran, Eliade, Eugen Ionescu, Victor Brauner, Marcel Iancu, Maria Tănase, Paul Celan, Benjamin Fondane (Barbu Fundoianu), Arsenie Boca, Țuțea, Steinhardt, Celibidache, Noica, Elie Wiesel, Nichita Stănescu; tot după Marea Unire am dat lumii numeroși oameni de știință precum Traian Vuia, Coandă, Babeş, Antipa, Racoviţă, I. Cantacuzino, Gh. Marinescu, Vasilescu-Karpen, Paulescu, Thoma Ionescu, Hermann Oberth, Hurmuzescu, Stoilov, Procopiu, Lalescu, Ştefania Mărăcineanu, Hulubei, Odobleja sau Ana Aslan. Întreaga lume trebuie să știe că suntem o țară „de mâna întâia”, nu de a doua. Dar cu Dragnea și Dăncilă cocoțați în fruntea Europei am ajunge o țară „de mâna șaptea”, a spus Sorin Ilieșiu.