Situație fără precedent în familia Simonei Halep. Potrivit ultimelor informații, soacra sportivei a ajuns într-o situație în care nu se aștepta. Aceasta a fost nevoită să se prezinte la tribunal, pentru că nu a plătit o sumă de bani care nu este deloc mare.

Genica, mama lui Toni Iuruc, a fost convocată la Judecătoria Sectorului 3 în calitate de administrator al unei societăți care are ca obiect de activitate închirierea de spații comerciale.

În ceea ce privește motivul, femeia a fost dată în judecată pentru o sumă jenantă pe care aceasta refuzase s-o plătească deși depășise cu doi ani scadența.

Soacra Simonei Halep nu este vizată direct. Mai exact este vorba despre firma pe care Genica Iuruc o administrează și care a fost chemată la proces de către o societate de pază care avea o factură neachitată în valoare de doar 770 lei.

Câți bani are de plătit soacra Simonei Halep 

Important de menționat este faptul că nu e încă clar de ce femeia a refuzat să plătească banii respectivi, mai ales că firma pe care o deține are încasări destul de bune în fiecare an.

Reacția judecătorilor a fost una drastică. Aceștia au dat dreptate firmei de pază și au decis că societatea familiei Iuruc va trebui să plătească nu doar suma datorată ci și penalități de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere, de la data scadenței facturii și până la data achitării.

În acest context, mama lui Toni Iuruc a trebui să scoată din conturi alți 570 de lei reprezentând cheltuieli de judecată. Decizia este executorie, însă cu drept de apel în maxim 30 de zile de la data comunicării.

Amintim faptul că, potrivit surselor wowbiz.ro, soacra Simonei Halep deține mai multe spații în Capitală pe care le închiriază diverselor companii care au nevoie de sediu. Aceasta deține inclusiv un bloc în Băneasa, în apropiere de Grădina Zoologică iar în urmă cu mai mulți ani a administrat Clubul Francez, cel mai select local din Capitală la vremea respectivă.