Schimbarea constă într-o nouă pagină dinamică a prietenilor care încorporează atât mesajele de chat, cât și stories, și trimite, pentru prima dată, articolele de la prietenii tăi apropiați în partea de sus a fluxului, scrie playtech.ro

Noua schimbare vine într-un moment în care Snap se luptă să-și creeze o bază staționară de utilizatori. Ideea principală a rețelei sociale este să pună prietenii pe o parte a aplicației, iar brandurile pe cealaltă parte.

În centru este camera Snapchat, care va rămâne ecranul de pornire al aplicației. Astfel, partea stângă a aplicației este pentru partajare și chat, în timp ce partea dreaptă este pentru căutare și vizionare de conținut. Ideea nu este complet nouă. Partea stângă a aplicației a fost întotdeauna pentru discuțiile cu prietenii, iar partea dreaptă pentru branduri.

Dar până acum story-urile, postările efemere publice, au fost găzduite în fila proprie din dreapta ecranului camerei. Fila de story se amesteca cu conținutul de la prieteni și mărci, ceea ce te făcea puțin confuz.