Simona Halep va avea propriul ei parfum, ce va purta denumirea de „Her Story” (n.r.: „Povestea ei”), și care va face parte din gama Avon. Produsul va putea fi achiziționat de la reprezentații brandului de cosmetice începând cu data de 8 Martie, fiind lansat special de Ziua Mamei.

Ce spune Simona despre această reușită

„Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri”, a susținut Simona Halep, în cadrul campaniei de lansare pentru propriul său parfum.

La ce preț va putea fi achiziționat parfumul

Jucătoarea de tenis în vârstă de 28 de ani a reușit să inspire generații întregi de tinere și femei, și susține că parfumul pe care îl va lansa în cadrul companiei Avon o definește complet. De asemenea, prețul la care va putea fi achiziționat produsul cosmetic va fi situat în jurul sumei de 50 de lei. Parfumul care îi poartă semnătura Simonei Halep are în componență arome precum floarea de iris, piperul roz sau patchouli, scrie impact.ro