Simona Halep, luată peste picior! Aryna Sabalenka a câștigat Australian Open pentru a doua oară la rând. Astfel, sportiva din Belarus a intrat în galeria multiplelor campioane de Grand Slam aflate încă în activitate. Acolo a fost inclusă și românca, însă internauții nu au iertat-o.

Pregătindu-se pentru procesul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, Simona Halep a fost ironizată pe rețelele de socializare.

Simona Halep, luată peste picior pe rețelele de socializare

Așadar, Aryna Sabalenka la Australian Open, a câștigat Australian Open pentru a doua oară consecutiv, egalând-o astfel pe Simona Halep la numărul de Grand Slam-uri câștigate. Sportiva din Belarus a învins-o pe chinezoaica pe Qinwen Zheng cu scorul de 6-3, 6-2 în finală. Ulterior, jurnalistul Jose Morgado a prezentat pe X lista jucătoarelor active cu multiple titluri de Grand Slam.

Cu două titluri de Grand Slam în palmares, Sabalenka s-a alăturat următoarelor opt jucătoare: Simona Halep (2 titluri), Garbine Muguruza (2 titluri), Petra Kvitova (2 titluri), Victoria Azarenka (2 titluri), Angelique Kerber (3 titluri), Iga Swiatek (4 titluri), Naomi Osaka (4 titluri) și Venus Williams (7 titluri).

Însă postarea jurnalistului portughez a stârnit ironii din partea internauților. Aceștia au scris că „jumătate dintre acele jucătoare sunt semi-retrase” sau „Simona Halep și-a încheiat deja cariera”.

Jannik Sinner a câștigat Australian Open

Simona Halep a urmărit cu sufletul la gură finala masculină de la Australian Open. Fără îndoială, ea a fost alături de elevul lui Darren Cahill și, la finalul meciului, a simțit un val de ușurare și bucurie pentru reușita acestuia. Antrenorul australian, care a fost în trecut și antrenorul Simonei Halep timp de șase ani, a trăit un nou moment special atunci când italianul Jannik Sinner l-a învins pe Daniil Medvedev (Rusia) în cinci seturi.

Jannik Sinner a obținut prima victorie într-un turneu de Grand Slam. Italianul l-a învins pe Daniil Medvedev într-un meci intens desfășurat pe parcursul a cinci seturi (3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3).

Acest triumf notabil a venit imediat după ce Sinner și antrenorul său au descoperit tactica potrivită pentru a schimba evoluția meciului.

Mai multe puteți citi aici.