Simona Halep susține că nu s-a căsătorit încă cu Toni Iuruc. Sportiva a declarat că petrecerea a avut loc doar pentru a marca logodna cu Toni Iuruc, nunta urmând să aibă loc în viitor.

Totodată, ea a mai menționat că va avea o familie frumoasă și este convinsă în legătură cu acest lucru, adăugând că foarte multe persoane s-au supărat că nu au fost invitate la logodnă. 

„O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat”, a spus Simona Halep.

Când se va căsători Simona Halep 

Constănțeanca a mai adăugat că nu a fost vorba nici de o cununie civilă ci doar o întâlnire între familii pentru a marca un moment deosebit al cuplului. Halep a mai adăugat că se gândește la nuntă, însă nu se grăbește în legătură cu acest pas.

”Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a mai adăugat sportiva.

Amintim faptul că Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep iar petrecerea de la casa ei de la Izvorani a făcut parte din tradiția machedonească. Odată cu încheierea petrecerii, sportiva a decis să se reîntorcă la activitatea sa.

După trei luni de când s-a accidentat la gambă și a ratat Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice, Simona Halep se pregătește să revină în circuit.

De menționat este faptul că, până în prezent, Simona Halep rămâne jucătoarea în activitate cu cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 WTA, 371, ocupând poziția a opta în ierarhia all-time, alături de nume uriașe precum Martina Navratilova sau Chris Evert.