Logodnicul Simonei Halep, Toni Iuruc, este un om de afaceri care s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor.

Adevărul despre firma lui Toni Iuruc

Puţină lume ştie cu adevărat care sunt business-urile din care face bani Toni Iuruc. Principala sursă de venit a familiei acestuia este reprezentată de chiriile pe care Toni şi mama sa le încasează pentru spaţiile deţinute în Bucureşti.

Cei doi deţin o o companie importantă în domeniu, cu sediul în Băneasa, în apropiere de Grădina Zoologică. Tot în această zonă, mama lui Toni Iuruc a ridicat un bloc, relatează WOWbiz.ro.

În trecut, firma “Trei rândunele SRL” a administrat Clubul Francez din Capitală, iar în prezent are drept principal obiect de activitate ”închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. Firma are doar patru angajaţi şi un bilanţ nu foarte impresionant pentru anul 2020.

Anul trecut, firma familiei Iuruc s-a menţinut cam la acelaşi nivel cu cel din anii anteriori. Firma a înregistrat o cifră de afaceri de 914.396 lei și un profit net de 135.182 lei. Din păcate, datoriile au urcat până la 2,36 milioane lei, iar, la momentul bilanțului, firma mai avea în cont doar 6.699 lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Simona Halep a câştigat până acum, peste 37 milioane de dolari numai din tenis

În trecut, Toni Iuruc a fost acţionar şi la alte companii, cum ar fi agenţia de publicitate care a lucrat pentru Sorin Oprescu în campania pentru alegerile de la Primăria Generală a Capitalei. Toni s-a retras însă din această afacere, cu mai mulţi ani în urmă.

În mod sigur, familia Halep – Iuruc nu va duce lipsă de bani. Jucătoarea de tenis este sportiva din România cu cele mai mai câştiguri din istorie. Ea a ajuns la 37,58 de milioane de dolari câştigaţi doar din turneele de tenis, potrivit site-ului oficial WTA, la care putem adăuga o altă sumă frumoasă din contractele de publicitate.

Până acum, Simona şi-a investit o parte din bani în sectorul imobiliar şi cel hotelier.

Sursa foto: Instagram, Simona Halep