Tatăl Simonei Halep l-a dat de gol pe Toni Iuruc! Ce fel de persoană este viitorul soț al sportivei

După ce s-a zvonit că Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus deja ”da” în fața stării civile, tatăl sportivei a declarat că nu a fost vorba de așa ceva, explicând că a fost o simplă petrecere.

Stere Halep are o părere foarte bună despre cel care îi va fi ginere în viitorul apropiat și spune despre el că este un ”băiat bun”. Acesta a precizat că fiica sa i-a cerut părerea cu privire la cel care urmează să îi fie soț.

”E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place. La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, daca ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, sub mere nu pot cădea pere”, a declarat tatăl Simonei Halep pentru playsport.ro.

Stere Halep nu știe nimic despre nuntă

Tatăl Simonei Halep a declarat anterior că nu știe multe detalii despre cununia și nunta fiicei sale și că va fi o surpriză.

”Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.”, a completat tatăl sportivei.

În ceea ce privește starea de sănătate a sportivei, tatăl acesteia a declarat că totul este bine și că aceasta urmează în continuare tratamentul la picior. Stere Halep a mai precizat că familia sa își dorește nepoței din partea Simonei și a lui Toni Iuruc.

”În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a declarat acesta pentru sursa anterior citată.

Acesta a mai vorbit și despre petrecerea de la finalul săptămânii trecute, subliniind că informațiile din presă nu sunt adevărate. El spune că petrecerea este, de fapt, un obicei ai machedonilor, înainte de cununia civilă.