Răsturnare de situație! Simona Halep reia colaborarea cu fostul său antrenor, după ce a renunțat la serviciile lui Artemon Apostu – Efremov.

Singura variantă constantă din echipa campioanei române rămâne australianul Darren Cahill.

Răsturnare de situație! Halep revine la vechiul colaborator

Daniel Dobre a devenit din nou antrenorul Simonei Halep după ce sportiva a renunțat la colaborarea cu Artemon Apostu – Efremov.

”E un om deosebit si mă bucur să îl am din nou alături de mine”, a spus Halep.

Daniel Dobre a mai antrenat-o pe Simona Halep și în 2019 pentru Wimbledon, acolo unde tenismena a câştigat al doilea turneu de Grand Slam al carierei, după cel de la Roland Garros din 2018, potrivit antena3.ro.

Colaborarea lor s-a încheiat însă în luna noiembrie a aceluiași an.

”Daniel, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulţi în care ai fost alături de mine). Pentru munca grea, răbdarea şi încrederea în mine.

Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie… nu puteam cere mai mult! Îţi doresc numai bine şi cine ştie, poate viitorul ne mai rezervă un capitol”, a spunea Halep, la momentul respectiv, conform sursei citate.

”O colaborare care a ajuns la sfârșit”

Revenire lui Dobre în echipa Simonei Halep are loc în contextul în care sportiva a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Artemon Apostu – Efremov.

Fostul antrenor al sportivei a transmis că nu există un motiv punctual care a dus la încheierea colaborării și a recunoscut că a trăit o experiență ”fenomenală” alături de Simona Halep.

”Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit, după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie.

O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atât de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren (n.r. Darren Cahill) este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră”, a explicat Artemon Apostu-Efremov, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Inquam Photos, Virgil Simonescu.